Tervetuloa luontoelämysten pariin!

Haluan kannustaa ja innostaa ihmisiä lähtemään luontoon ja nauttimaan luonnosta – etenkin lähiluonnosta, johon voi piipahtaa tuosta vaan ex tempore kävellen tai fillarilla. Kaverin tai perheen kanssa tai ihan yksin. Ilman kalliita varustehankintoja ja suuria suunnitelmia. Ilman suorituspaineita. Heittäydy rohkeasti luontohetkeen!

Lähiluonto tarjoaa mahtavia elämyksiä ja kokemuksia, jotka vaihtuvat kaiken aikaa kellonajan ja vuodenaikojen mukaan. Niiden äärelle vaan pitää hakeutua ja pysähtyä niitä ihmettelemään ja ihailemaan.

Yritän tavoittaa tuota luontointoa omassa elämässäni ja jaan siitä makupaloja sekä Facebookissa @fillarillaluontoon että Instagramissa @happy_paths

Jos haluat ohjatusti luontoelämysten pariin, kannattaa tutustua Venlojen vaellukseen, joka on naisille suunnattu retkeily ja luontoelämysyhteisö ja jossa toimin oppaana.

Lisäksi teen yhteistyötä mm. seuraavien luontoalan yritysten kanssa:
Melonta - Kanoottikuningas
Ohjelmapalvelut yrityksille - Westarit.

Tulevat tapahtumat - kesä 201927.6. ja 4.7. klo 11.00-13.00
Finnish Nature Skills - Opitaan erätaitoja luonnossa
Käydään eräoppaan johdolla läpi keskeisimpiä erätaitoja kuten suunnistus, tulenteko ja ruoanlaitto retkikeittimellä. Osallistujat pääsevät itse tekemään ja kokeilemaan taitoja käytännössä.
Hinta: 39 €/hlö
Lisätietoja ja liput Visit Naantalin sivuilta


25.7. ja 1.8. klo 11.00-13.00

Blueberry safari – nautitaan mustikoista ja luonnosta

Eräoppaan johtama retki Naantalin herkullisille mustikkapaikoille. Tutustutaan suomalaiseen luontoon ja mustikoihin, joita osallistujat pääsevät itse poimimaan.
Hinta: 39 €/hlö
Lisätietoja ja liput Visit Naantalin sivuilta


Menneet tapahtumatEarth Hour Etkot -pyöräretki 30.3.19

//]]>